Gluren bij de buren 2: Smart Production - Bezoek aan integrated chocolate platform H.Essers

Printervriendelijke versieSend by email
Datum: 
26/02/15

F3 en CHOPRABISCO bezoeken het Integrated Chocolate Platform van H.Essers.

logo choprabisco

De firma H.Essers is een toonaangevende speler op gebied van logistiek. Zij profileren zich meer en meer op gebied van packing, labelling en value added services. Ze gebruiken daarvoor een mooie mix van verschillende technologieën om snelheid, kwaliteit en traceerbaarheid te garanderen. De laatste jaren hebben ze hun activiteiten gericht naar de voedingsindustrie sterk uitgebreid. Zo hebben ze ism met enkele chocoladeverwerkende bedrijven het ‘Integrated Chocolate Platform’ opgericht. Verschillende grote spelers uit de chocolade industrie hebben hun packing & shipping uitbesteed aan H.Essers. H.Essers kan gebruik maken van schaaleconomie en specialisatie om deze activiteiten beter en goedkoper uit te voeren. Niet alleen voor de chocolade, maar even goed voor andere voedingswaren die gelijkaardige verpakkingsvereisten kennen.

Voor dit bezoek, opent H.Essers haar deuren voor de leden van Choprabisco en F-3 en zal ons een rondleiding geven doorheen het Integrated Chocolate Platform te Kampenhout. H.Essers zal tonen hoe het smart production en digital factory technology aan het werk zet om superieure dienstverlening aan haar klanten te leveren.

Deelname is gratis voor leden van Agoria, Sirris, Flanders Food en Choprabisco.

Niet-leden kunnen deelnemen aan 70 euro (excl BTW).

 

Het programma ziet eruit als volgt:

10.00-10.15: Welkom

10.15-11.00: Presentatie: H.Essers Integrated Chocolate Platform – technology at work

11.00-12.00: Rondleiding Integrated Chocolate Platform

12.00-13.00: Netwerking – broodjeslunch

 

Locatie

H.Essers Kampenhout

Mechelsesteenweg 87

1910 Kampenhout

 

Hier inschrijven vóór 15/02/2015

In samenwerking met Agentschap Ondernemen en Made Different, werken Flanders’ FOOD, Agoria en Sirris aan een traject om de Vlaamse voedingsindustrie te transformeren naar ‘Food Factories of the Future’.